Petua Loteri # 2 – Impian Boleh Terwujud

Impian boleh menjadi sangat kuat. Tetapi saya tidak bermaksud bermimpi tentang ikan dan kemudian mencari kata ikan di dalam buku impian. Ini mungkin berfungsi untuk sesetengah orang. Tetapi ini jauh berbeza. Maksud saya apabila anda mempunyai impian mengenai nombor lotre atau loteri.

Apabila anda mempunyai impian dan dapat mengingat nombornya, tuliskan segera.  Mega888 Sekiranya anda menunggu sehingga pagi, anda mungkin akan melupakannya. Mempunyai sebatang pen dan kertas di sebelah katil anda sekiranya anda mempunyai impian yang baik. Ini berlaku pada saya. Dalam mimpi saya, ayah saya menunjukkan nombor loteri yang akan dia mainkan. Dan pada masa itu saya hanya bermain nombor 4 digit. Jadi saya berfikiran sangat tertutup dan tidak terbuka dengan kemungkinan lain.

Yang saya lihat ialah 4 nombor (0000) dan wang tunai kira-kira $ 350 yang dia rancang untuk menghabiskan nombor ini. Oleh itu, pada 5 Jun 2007, saya memainkan nombor 4 digit (0000) di loteri Florida. Adakah saya memukul? Tidak.

Tetapi jika saya berfikiran terbuka, saya akan menyedari bahawa tidak ada yang perlu bermain $ 350 dengan nombor empat digit. Ini mestilah 3 digit. Bolehkah anda meneka nombor apa yang keluar di Florida pada malam itu? Anda betul (000) dan saya memenangi $ 0,00 kerana saya tidak mentafsirkan mimpi dengan betul.

Peraturan praktis yang baik adalah bermain nombor impian selama beberapa hari. Impian ini hanya berlaku sekali-sekala dan anda tidak mahu nombor anda keluar pada hari anda berhenti memainkannya. Dan satu perkara lagi yang sangat penting, biasanya ada kelainan ketika nombor itu keluar tetapi saya akan menyimpannya untuk artikel lain.

Semoga berjaya selalu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *